Мъск забелязан да кара новия Cybertruck на Tesla

Появиха се снимки в социалните мрежи

Мъск забелязан да кара новия Cybertruck на Tesla

Снимка: Tesla

Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск беше забелязан да шофира из Лос Анджелис в новия Cybertruck на компанията си за електрически автомобили, предава Би Би Си.

Според няколко публикации в социалните медии той е отишъл в ресторант от веригата Nobu във футуристичното превозно средство в събота вечер с приятелката си певицата Граймс и група приятели.

Пикапът беше представен в края на ноември и веднага се превърна в една от най-обсъжданите теми в социалните медии не само заради странния си дизайн, но и заради гафа при представянето си. Мъск заяви на събитието, че пикапът е „бронеустойчив“ срещу 9-милиметров пистолет. Но когато главният дизайнер на Tesla Франц фон Холцхаузен хвърли метална топка в два от прозорците, и двата се счупиха.

Производството на Cybertruck започва през 2021 г. и Мъск твърди, че вече има 250 000 предварителни поръчки. Хората плащат 100 долара, за да кандидатстват за поръчка, но това не се счита за официален депозит за превозното средство, което е с начална цена от 39 900 долара.

Коментари: 0