Най-любимите храни на дамите

Те са най-предпочитани от нежния пол

Най-любимите храни на дамите

Снимка: Pixabay

Дамите са специални! Те имат особени изисквания, които да ги държат фокусирани. 

Жените искат да получават внимание не само на 8 март, но и през всеки останал ден от годината. 

Не е тайна, че нежният пол има особена слабост към шоколада и сладките изделия. Ето кои са храните, към които жените имат афинитет, подбрани от foodpanda. 

Паста

Италия, паста, вино, романтика. Това е всичко, за което всяка дама мечтае. Ето защо яденето на италианска паста прави жените толкова щастливи. 

Морски дарове

Свързват се с лятото, слънцето, морето, а както знаем слабият пол има особено отношение към топлите месеци. Освен това, морската храна е полезна и подходяща за всяка диета. 

Ядки

През последните години се наблюдава засилена консумация на ядки и семена, особено при жените. Това се дължи на полезните свойства, които имат и налагането им в модата, наречена “healthy food”. 

Ризото

Оризът се приготвя лесно и бързо, освен това е много вкусен. Това е причината и дамите да залагат на вкусно ризото, поднесено с хубава чаша вино. 

Сьомга

Не е тайна, че сьомгата има редица полезни свойства, които помагат да бъдем красиви и здрави. Омега 3 мазнините имат благоприятни действия върху косата и кожата. 

Шоколад

На нежния пол е необходим серотонин ежедневно. Какъв по-добър начин да го набавиш, от парче шоколад. Сладкото изкушение е верен приятел на дамите при депресия, при весели състояния, при събирания с хора, при наличието на сложен казус и в много други моменти.
Коментари: 0