Новият тренд - онлайн казината като социални мрежи

Новият тренд - онлайн казината като социални мрежи

Снимка: Pixabay

308 ~ 3 мин. четене
Автор: Economic.bg
  • Съдържание от KEMIKA LTD

Социалните мрежи започнаха да стават все повече, да позволяват на своите потребители пълна свобода да се изразяват, да споделят интереси и да откриват приятели, с които да се занимават по-сериозно с този вид забавление. Не се изискваше много време и скоро различните бизнеси започнаха да рекламират своите услуги и продукти именно там, а най-често, предложенията се оказваха много добре позиционирани. Като един съвременен инструмент на рекламата точно тези платформи попаднаха в полезрението и на онлайн казината. Достъпът до масата потребители позволява по-точно сегментиране и определяне на най-точния потребител, а ако рекламата отговоря на истината, клиентите винаги се завръщат. Какви ползи се извлякоха и за двете страни?

1. Рестрикциите се вдигат

Ще открием, че в някои страни хазартната индустрия е силно ограничена и няма право да оперира. Дали от съображение за сигурност или по други причини, това няма значение. Благодарение на модерните технологии, социалната мрежа се оказа и инструмент, който може да отговори на желанията на клиентите и въпреки рестрикциите, в някои страни, както и американски щати, играта може спокойно да се практикува в онлайн пространството. Освен достъп до брандове, които оперират свободно в мрежата, тази платформа се превърна и в източник на информация. Потребителите имат правото да оставят своите препоръки и оценки, като по-забавното е, че същите не могат да бъдат премахнати и насочват много по-точно бъдещите клиенти, а това е особен плюс. Все по-често предпочитаме да се доверим на клиент и неговите отзиви, отколкото на друг вид информация. За да бъдем сигурни в написаното, често обръщаме и внимание на верифицираните страници - това е сертификат, че от другата страна стоят хората, които отговарят за даден бранд.

2. Казино игри в социалните мрежи

Никой не е казал, че забавлението с популярни игри трябва да води задължително до депозит. Ако обърнем внимание на платформата на Silentbet, откриваме напълно безплатна играта на покер, която не изисква нито регистрация, нито правенето на депозит. Виртуалната валута позволява да натрупаме опит, доставената информация и правилата са на лесен и разбираем език, а при интерес и желание да се насладим на пълното удоволствие от този вид игри, анализаторите ще посочат лицензираните брандове, които предлагат тази опция. Разбира се, няма как да играете с приятели, но пък винаги може да поставяте рекорди.

3. Брандовете в социалните мрежи

Ако един реномиран бранд не присъства в социалните мрежи, той със сигурност не е реномиран. В днешно време е закон за всеки един бизнес да страница или поне профил в определената медия. Там най-често се публикуват бонуси, нови условия, игри и още много други. Най-важното е, че това е още един начин за контакт с клиентите.

4. Използването на социален профил

Интегрирането на тази опция позволява на повече играчи да влизат директно през социалната мрежа. Разбира се, за по-голяма дискретност, клиентите отново могат да използват никове, но ключът остава именно в профила им, позволявайки да не помнят пароли или да се възползват от друг вид верификации. Нивата на сигурност не се променят и остават на същото високо ниво.

5. Социалният фактор

Това е една опция, която все повече потребители изискват от даден бранд - възможността да контактуват с останалите играчи. Докато се работи върху тази идея за интегриране в самата платформа, можем да забележим, че социалните мрежи не само позволяват свободните коментари и мнения, но и до голяма степен те са в основата на забавлението. С обявяването на следващия по-голям турнир, споделянето на стратегии и разкриването на опита, печелят не само потребителите, но и самият оператор. Препоръката в такива моменти е винаги да се търсят онези брандове, които са верифицирали страницата си. В последно време алгоритъмът се постара да премахне дублиращите се страници, но това не означава, че самият почитател не трябва да внимава какви препратки и линкове използва.

В заключение ще споделим, че социалната мрежа изпълнява своята основна функция - позволява на повече потребители да срещнат хора, споделящи техните интереси. Употребата ѝ от друга развлекателна индустрия носи само още позитиви за клиентите, както се доказва от горните редове.

Хазартните игри могат да са пристрастяващи. Играйте отговорно!

Коментари: 0