Парад на класически автомобили

Над 3 хил. коли ще се включат в него

Парад на класически автомобили

За 16-та година ще се състои съборът на класически автомобили в Opel Villas в Рюселсхайм. Тази година ще се състои на 26 юни от 9 дo 16 ч. Очакват се около 3 хил. участници, които отново ще представят своите автомобили, произведени преди 1986 г., по крайбрежието на река Майн пред Opel Villas в центъра на Рюселсхайм. Автомобили, трактори, мотоциклети и велосипеди от всякакви марки ще присъстват на шоуто.

Парадът на комби автомобили Blitz предвождан от изпълнителният директор на Opel Group Карл-Томас Нойман и кметът на Рюселсхайм Патрик Бургхардт ще бъде един от акцентите на деня. Ще участват един Rekord D Caravan и един Kadett D Caravan, собственост на службата за пътна помощ ADAC, както и един пожарникарски Rekord E Caravan, управляван от легендата в състезанията с туристически автомобили Йоаким Винкелхок

Освен това Opel Classic ще представи комби версии на моделите Kadett A, Kadett C, ванът P2, един ван за бързи доставки, една линейка Commodore C и очевидно една нова Astra Sports Tourer. “Автомобилът на годината 2016” ще спомогне за изграждането на мост между миналото и настоящето.

Експертът по класически автомобили Детлеф Крел, който ще представи класическите модели на Opel от 10 ч., ще бъде домакин на събитието. То е много повече от атракция за феновете на класически автомобилиOpel ще предложи безплатно паркиране на улица Майнцер и пред Adam Opel Haus и ще осигури безплатен транспорт до Opel Villas. 

Коментари: 0