Партия ГЕРБ отбеляза 11 години и си пожела повече търпение и разум

От партията се похвалиха в сайта си , че заради тяхната принципност, откритост и отговорност, са успели да спечелят почти всички избори през последните 11 години

Партия ГЕРБ отбеляза 11 години и си пожела повече търпение и разум
1256 ~ 1 мин. четене

Политическа партия ГЕРБ навършва 11 години. Тя е основана на 3 декември 2006 г. „За нас европейското семейство не е формалност и участието в него е на първо място основано на правила и доверие”, пишат от ГЕРБ днес в официалния поздрав до членовете си.

От партията се похвалиха в сайта си , че заради тяхната принципност, откритост и отговорност, са успели да спечелят почти всички избори през последните 11 години. „За този период допуснахме само една сериозна загуба, но тя ни отрезви и ни направи по-силни”.

Освен това ни показа ясно, че тези, заради които влязохме в политиката, не са се променили ни най-малко за последното десетилетие. При ГЕРБ обаче развитието е видимо. Признавахме си грешките винаги, прочиствахме се и продължавахме напред. Благодарение на това ставаме все по-добри в работата си и това се вижда ясно от все по-ускоряващите се темпове на растеж, който е доказателство за добре свършената ни работа.

Ускоряващи темпове на растеж, удвоен БВП, стабилност, балансирани бюджети, работещи еврофондове, уважение сред международните партньори – така виждат историята на своето управление от партията. Но според тях това би било само статистика, ако не се използва за повишаване на качеството на живот на хората.

В поздравителното съобщение пише още, че борбата за европейското развитие на България ще продължи.

На всички свои членове от ГЕРБ пожелаха пожелаваме търпение, разум и вяра. 

Подкрепи Economic.bg