Semrush & Serpact организират специализирано събитие в София

На лекциите ще бъде засегнато как правилно да изградим нашата стратегия на съдържанието

Semrush & Serpact организират специализирано събитие в София
1368 ~ 2 мин. четене
Автор: Serpact

Световният софтуерен гигант за дигитален маркетинг Semrush и SEO агенция Serpact организират специализираното събитие Semrush & Serpact meetup in Sofia 2019. Проявата е полезна за всички маркетолози, които работят със съдържание и подготвят текст за свои или клиентски онлайн проекти. Правилната работа със съдържание и концепцията за неговото изграждане е много важна за доброто позициониране на бизнеса в Google.

Събитието ще се проведе на 10 май 2019 г. от 10:00 часа в Интер Експо Център. На лекциите ще бъде засегнато как правилно да изградим нашата стратегия на съдържанието, използвайки възможностите на SemRush, за да бъде тя полезна за потребителите и успешна в Google SERP.

На събитието ще изнесат лекции много международни специалисти, сред тях са Фернандо Ангуло, Head of International Partnerships at SEMrush; Крис Симанс, Founder of Optus Digital and Under2; Никола Минков, CEO at Serpact; Дидо Григоров, Head of SEO at Serpact.

Semrush е пионер и един от лидерите в онлайн маркетинг инструментите. Софтуерът предлага пълен набор от възможности, за да анализирате, следите и подобрите своето онлайн присъствие. Semrush предлага технически анализ на сайта ви, препоръки за коригиране, анализ и сравнение с конкуренти, предложения за вашата content marketing strategy. В помощ на текстописците вече е наличен и SEO Writing Assistant – помагало за писане на текст – то показва нивото на вашата експертност, доколко разбираем е текста ви и дава препоръки как да го обогатите и подобрите. Всичко това ще се отрази положително на класирането на сайта ви в търсещите машини и SERP.

Serpact е утвърдена агенция за оптимизация за Гугъл /SEO/, контент маркетинг стратегии, технически одити и дистрибуция на съдържанието. Агенция Serpact е помогнала на много бизнеси да популяризират и засилят своят уебсайт, да наложат марката си и да повишат ефективността на своята дейност. Поводи за гордост на Serpact са участието в Google Dance Zurich 2018, както и сертифицирането на Никола Минков от Eric Enge от Perficient Digital.

Пълната програма на събитието може да с види на сайта на събитието, а билети за него могат да бъдат закупени тук.

Коментари: 0