„София Тех Парк“ вече предлага дигитални събития

Екипът на София Тех Парк споделя, че кризата в събитийната индустрия ги е направилa по-адаптивни, гъвкави и креативни

„София Тех Парк“ вече предлага дигитални събития

Снимка: София Тех Парк

720 ~ 1 мин. четене
Автор: София Тех Парк

Ситуацията със световната пандемия наложи на всички локации за събития да реорганизират дейността си. Екипът на София Тех Парк споделя, че кризата в събитийната индустрия ги е направилa по-адаптивни, гъвкави и креативни по отношение на дейностите, които предлагат. Ограниченията, породени от мерките срещу разпространението на коронавируса, ги предизвика да потърсят ефективни дигитални методи, за да могат да осигурят нови услуги за организиране и провеждане на онлайн събития.

За тази цел те създават две различни по мащаб студиа, от които през изминалите месеци вече са се възползвали институции, организации и корпоративни клиенти за своите дигитални ивенти.

Едното студио е CLUB HOUSE, в сграда Инкубатор, което е специално оборудвано за уебинари, live streaming събития  и предоставя опция за висококачествени аудио и видео записи, както и постпродукция. Пространството разполага с професионален екип за видео продукции, студийни записи и излъчвания на живо в популярните социални платформи - Facebook, YouTube, LinkedIn и други; Залата разполага и с модерно мултимедийно оборудване с видео стена, видео проектор и 9.1 Dolby atmos Surround sound, 4К камери с висока резолюция, микрофони и система за излъчвания на живо и студийно осветление.

❖ 3D Разходка

Второто студио е в познатия ИНОВАЦИОНЕН ФОРУМ „ДЖОН АТАНАСОВ“. То е изградено съвместно с Joker Media Rental и предлага професионално оборудване и екип, покриващи всичко необходимо за създаване на различни видове и формати с дигитално съдържание. Залата разполага с 40 кв. м  LED видео стена, професионална осветителна техника и озвучителен сет за онлайн студио. На разположение е и камерен и стрийминг пакет за онлайн предаване.

❖ 3D разходка

Екипът на София Тех Парк е на разположение за съдействие за всеки, който иска да проведе онлайн събитие в Club House или Иновационен форум „Джон Атанасов“, и има нужда от online streaming или друг вид услуга за организиране на неприсъствени мероприятия.

Повече информация може да намерите и на www.sofiatech.bg.

Подкрепи Economic.bg