Теленор обяви лятна промоция за четири модела лаптопи

Клиентите могат да се възползват от преференциалните цени до края на юли или до изчерпване на количествата

Теленор обяви лятна промоция за четири модела лаптопи
464 ~ 1 мин. четене
Автор: Теленор

Теленор България предлага на своите клиенти избор от четири модела лаптопи - ACER Swift 3 14 Silver, HP Pavilion 15.6 Silver, LENOVO ThinkPad L14 Black, LENOVO IdeaPad 3 15.6 Grey на преференциална цена. 

През целия месец юли или до изчерпване на количествата, устройствата ще могат да бъдат закупени при преференциални условия. До 100 лева по-малко ще струва всеки един от моделите, като отстъпката важи както за покупка в брой, така и при изплащане на лизинг. 

От изгодното предложение могат да се възползват частни и бизнес клиенти на Теленор, които сключат 24-месечен договор с план Интернет Макс или Интернет+ с месечен абонамент 20,99 лева или по-висок.   

План Интернет Макс е с неограничени национални МВ, а планове Интернет+ предлагат до 40 000 национални MB, като в зависимост от плана, те включват и дигитални услуги за 12 или 24 месеца от договора. Клиентите могат да избират между допълнителни дигитални услуги като HBO GO, Kapital, Deezer, Bookmate. 

Клиентите на планове Интернет Макс и Интернет+ могат да вземат услугата Онлайн защита с три месеца тестов период без допълнително заплащане, ако до момента не са се възползвали от нея. Онлайн защита предоставя лесен начин на клиентите да защитят себе си и близките си и не изисква инсталиране на допълнителен софтуер. Услугата е част от дългосрочните усилия на Теленор да осигури по-безопасен интернет за своите клиенти.

 

Подкрепи Economic.bg