Цветелина Николова поема Платиниум Брандс

Компанията ще дистрибутира висококачествени вина и спиртни напитки

Цветелина Николова поема Платиниум Брандс

Снимка: Economic.bg

Нова структура на Платиниум Брандс и фокус на развитие през 2015 г. представи Цветелина Николова, управляващ директор на компанията. Дистрибуторската фирма прави заявка за бързо разширяване на портфолиото си, състоящо се от висококачествени вина и  алкохолни напитки. Визията на компанията е дългосрочна както за българския, така и за международните пазари.

Компанията има отлично изградена търговска структура и продуктите ѝ присъстват във всички големи национални вериги и супермаркети. Към момента напитките са позиционирани отлично на българския пазар, благодарение на активната си търговска и рекламна политика за всички брандове и дистрибуторска мрежа. Платиниум Брандс  ЕООД работи със собствен екип от търговски представители и дистрибутори в страната.

Платиниум Брандс  е официален представител на една от най-продаваните полски водки Extra Zytnia и дистрибутира три български изби, които произвеждат вина и ракии от собствени лозя - Katarzyna Estate, Belizza Winery, Concerto Winery. Трите изби могат да се похвалят с иновативни стратегии в областта на винопроизводството, включващи засаждане на собствени лозя, модерни технологии на производство, собствени винени брандове както за вътрешния, така и за външни пазари.

„ Имаме амбицията през 2015 г. да разширим портфолиото си с високоалкохолни напитки и да включим в него качествени продукти, които ще бъдат добре възприети от българския консуматор – това ще бъдат няколко бранда в средния и висок ценови сегмент, които смятаме успешно да позиционираме и наложим на нашия пазар с иновативни маркетингови и търговски стратегии", заяви Николова.

Съвсем скоро компанията ще представи на пазара и още една вноска марка - полската водка Tatra. 

Платиниум брандс планира да отвори офиси и в още няколко държави, като основните ще са Полша, Франция, САЩ, Индия, Бразилия, Китай.

От следващата седмица на пазара ще бъде и нова линия вино Junior на Катаржина Естейтс.

Белица Уайнъри ще поеме производството на една от отличителните серии вино на Катаржина - Mezzek, за да може избата да насочи по-голяма част от производството ки към външните пазари.

Платиниум Брандс, Катаржина Естейтс, Белица Уайнъри и Кончерто Уайнъри, които Николова ще управлява, имат почти 700 наети служители.

Коментари: 0