Високите технологии превзеха Sofia Ring Mall (галерия)

Tech Expo 2016 показа световните топ тенденции в технологиите

Високите технологии превзеха Sofia Ring Mall (галерия)
Автор: Лора Горовска

Sofia Ring Mall стана домакин на изложение за високи технологии Tech Expo 2016, където бяха показани световните топ тенденции в технологиите. От днес до 22 май посетителите ще имат възможност да се докоснат до техника, създадена от гигантите Samsung, Microsoft, Sony, Huawei, LG, Dell, Acer, Canon и други.

Economic.bg изготви специална галерия за вас.


Samsung показа най-новия си модел смартфон - Galaxy S7. Красив и изящен, телефонът впечатлява.


Смартчасовниците напоследък доста нашумяха, тъй като основната им функция е да ви свързват по лесен начин с вашия смартфон. Моделът на снимката отново е създаден от технологичния гигант Samsung.


GearVR зоната с очила за виртуална реалност предизвика силен интерес сред посетителите на мола. Десетки души се докоснаха до последния писък на технологиите. Както може би сте чули, в момента технологичните гиганти се състезават усилено, за да пробият в новата сфера, която е бъдещето на технологиите - виртуалната реалност. С очилата можете да се потопите в съвършено нов свят, който контролирате напълно сами. Ние се оказахме на върха на увеселителен парк и сред акули.


Този нов автомобил представлява електротакси, възникнало по идея на компанията Leshke design. Въпреки че електромобилите тепърва навлизат у нас, създателите на електромобила - проф. Харалд Лешке и проф. Сашо Драганов са убедени, че това е бъдещето на автомобилната индустрия и в България до 10 години ситуацията по пътищата ще изглежда коренно различна. Те дадоха за пример Холандия и Норвегия, които въведоха забрана на дизеловите и бензиновите коли след 2020 г.


Един от последните модели таблети на Samsung. 


Acer представи един от последните си геймърски лаптопи от серията Predator.


Tech Expo 2016 показва и различни модели дронове, които можете да изпробвате и дори да участвате в състезание с популярните джаджи.


Смартфонът Coolpad - тънък и подходящ за хубави снимки.


Високотехнологичните слушалки на Samsung, с които звукът се превръща в нещо повече. 


Последният модел смартфон на Huawei - P9.


Ето и още разнообразни модели лаптопи за потребителите.


Технологията Supercharger зарежда всякакъв модел смартфони за отрицателно време.


Събитието предлага още атрактивни демонстрации на нови продукти, гейминг-състезание, роботика, 3D принтери, футуристични разработки и други. В рамките на 10-те дни ще се проведат и лекции и дискусии с участието на топ имена в бранша. За най-малките техноманиаци пък е осигурен специален кът със занимания и игри за деца.

Коментари: 0