Wizz Air предлага билети за 1 евро от София до Ейлат

Пътуването с билет на такава цена трябва да бъде осъществено до 31 март догодина

Wizz Air предлага билети за 1 евро от София до Ейлат
От днес нискобюджетната авиокомпания Wizz Air е пуснала ограничен брой билети от София до израелския град Ейлат на цена от 1 евро.

Цената за еднопосочен билет и включваща всички данъци, административни и други задължителни такси. Възможно е и качването на една ръчна чанта с максимални размери: 40x30x20 см). Багаж на колелца и всеки чекиран багаж ще бъдат таксувани допълнително. Цената се отнася само за резервации, направени през сайта или мобилното приложение на авиопревозвача.

Броят на местата на посочените цени са ограничени. Посочената цена се предлага само за маршрутите Виена (VIE) – Ейлат (VDA) и София (SOF) – Ейлат (VDA), за избрани полети и само за ограничен период от време. По тази причина посочената цена може внезапно и значително да се промени. Периодът на пътуване е ограничен – то трябва да бъде осъществено до 31 март 2019 г. Промоцията се отнася за резервации, включващи максимум 10 пътници.

Ейлат е най-южният град в Израел и е наричан оазис на брега на Червено море. Той предлага на посетителите си великолепно съчетание от величествени планини, красиви плажове, коралови рифове и подводен свят, и слънчево време през цялата година. Без съмнение Ейлат е един от най-уникалните градове в Израел и един от най-ексклузивните курорти в света, който привлича милиони посетители годишно. От 1985 г. насам градът има статут на безмитна зона – факт, който също привлича много туристи.
Коментари: 0