Wizz Air възобновява полетите си от София до Дубай

От 15 февруари те ще са по веднъж седмично, а от 1 март два пъти

Wizz Air възобновява полетите си от София до Дубай

Снимка: Wizz Air

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air възобновява полетите си по маршрута София-Дубай. Превозвачът ще пренасочи оперативния си капацитет от международното летище в Абу Даби към Дубай. Решението е временно и е резултат от засиления туристически интерес към пътуванията до Дубай и затягането на националните рестрикции в Абу Даби, уточняват от авиокомпанията.

От 15 февруари 2021 г. маршрутът София - Дубай ще се изпълнява веднъж седмично, докато от 1 март честотата ще бъде удвоена до два полета седмично. Местата по маршрута вече са в продажба.

Пътуващите от България за Дубай трябва да представят отрицателен PCR тест, който е направен не по-късно от 96 часа преди заминаването.

Wizz Air уверява пътниците, че летенето с авиокомпанията е безопасно, тъй като са взети всички предпазни мерки.

„Въпреки че пътуванията в момента са ограничени от националните и международни разпоредби, нашият екип винаги е бил посветен на предоставянето на безопасни и достъпни възможности за пътуване на всички. С удоволствие рестартираме маршрута ни София-Дубай, като същевременно спазваме най-високите стандарти на нашите протоколи за сигурност“, споделя Андраш Радо, мениджър за корпоративни комуникации на Wizz Air.

Коментари: 0