Заради проверките си Валери Симеонов бе освиркан в Bedroom beach (видео)

Туристите в Слънчев бряг скандираха \"Селянин, отивай си\", държавата има по-сериозни проблеми за разрешаване

Заради проверките си Валери Симеонов бе освиркан в Bedroom beach (видео)
И тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов продължи с проверките в курорта Слънчев бряг. В опитите му да се бори с шума от дискотеките Симеонов си навлече гнева на хиляди туристи. Този път проверката бе в най-популярния черноморски клуб Bedroom beach, където заради проверката беше спряна музиката.

Там вицепремиерът беше посрещнат със скандирания "Селянин, отивай си!", "Валери Симеонов е пе*ал", "Нищо не разбираш от туризъм, в Гърция ли да си харчим парите", викаха недоволните гости на курорта, пише Kmeta.bg. Хората смятат, че са отишли да се забавляват и държавата има много по-сериозни проблеми за разрешаване.

Проверките на регулаторните органи за открили нарушения в заведенията като данъчни манипулации, липса на трудови договори и фалшиви касови бележки. Тези практики обаче са отдавна познати по морето и според хората предотвратяването им не трябва да се случва толкова демонстративно и да разваля настроението в най-популярния ни морски курорт.

Припомняме, че преди ден Валери Симеонов направи подобна среднощна визита и в друго заведение. Тогава беше арестуван DJ Станчо. Музикалният водещ излезе с позиция във Facebook: "Приятели, снощи бях арестуван и унижен публично, пред пълен клуб в Слънчев Бряг, ...отнети са ми лични вещи (лаптоп и зарядно), без адекватно обяснение от РУ Несебър Сл. Бряг,....написаха ми 2 броя наказателни постановления ,..едното за това ,че пускам музика (това ми е професията), 2 рото постановление и ареста, са вследствие на това ,че отказах да предам Лаптопа доброволно,...". DJ Станчо се извинява на феновете си, че заради отнетия лаптоп и техника, няма да може да участва в дискотека във Варна.

Силовите ревизии на вицепремиера Валери Симеонов предизвикаха мощна вълна от недоволство в социалните мрежи. "Слънчака не е пионерски лагер", "Този може само да бие баби по границата и да вади мускули на хлапета", са само част от коментарите.
Коментари: 0