Златна мартеница за „Победа“ АД

Компанията е сред лидерите в производството на захарни изделия в страната

Златна мартеница за „Победа“ АД
5292 ~ 2 мин. четене

Производителят на захарни изделия „Победа“ АД е големият победител в 24-ото издание на наградите „Златна мартеница“, организирани от сдружение „Произведено в България – Съюз на малкия и среден бизнес”. Отличието за дългосрочно присъствие на българския пазар и внедряване на нови качествени продукти бе връчено на компанията от президента Румен Радев. „Добре е да има такива награди в икономиката, защото това е знак за всяка компания, че усилията, които полага, са оценени от колегите и общността“, каза изпълнителният директор на „Победа“ АД Михаил Чоролеев при получаването на високия приз.


Тържествената церемония се състоя на 1 март в присъствието на президента и вицепрезидента на България, а също на депутати, политици, общественици и представители на бизнеса. „Бъдещето ни зависи от това какво, колко и с какво качество произвеждаме в България“, заяви президентът Румен Радев в своята реч през гостите на събитието. Държавният глава изрази убеденост,  че процесите по намаляване на административната тежест, възстановяване на доверието в институциите, предвидимост на бизнес средата и повече законност са необратими и ще спомагат на инициативните да продължават напред.


Общо четири отличия и една почетна грамота бяха връчени по време на церемонията „Златна мартеница 2018“. Отличията се дават всяка година на организации, фирми и личности с принос към развитието на бизнеса в страната. Наградите „Златната мартеница” са вдъхновени от уникалния български обичай и са символичен жест с пожелание за успех, благополучие и здраве. Изработват се в Монетния двор на БНБ от сребро и злато и са придружени с почетна грамота.

Победителят в тазгодишното издание на наградите „Златна мартеница“ – „Победа“ АД, е сред лидерите в производството на захарни изделия в страната. Компанията е основана през 1929 г в Бургас и през годините успешно съчетава традицията и новаторството.

Подкрепи Economic.bg