50% по-евтини добавки за тарифни планове

Допълнителните пакети, които Vivacom предлага като екстри към тарифните си планове, са и с безплатен тест за един до три месеца

13:39 05.06.2012

От днес до края на август всеки съществуващ или нов абонат на VIVACOM, който избере да се абонира за някоя от основните добавки към тарифните планове на телекома, може да се възползва от два пъти по-ниска месечна такса. Специалната лятна отстъпка важи за първата половина от договора за съответния пакет. С активирането на допълнителните пакети, потребителите получават неограничен мобилен интернет с до 1500 MB на максимална скорост (+DATA Unlimited), безплатни разговори с до пет любими човека (+Group), както и възможност за изпращане на текстови съобщения и провеждане на разговори на символична цена от една стотинка в мрежата на оператора (+SMS и +VIVA).

Стандартните цени, на които се предлагат +Data Unlimited пакетите след изтичането на промоционалния период, са между 5 и 20 лв. За +Group те са от 2,90 до 6,90 лв. За +VIVA цената е 6,90 лв., а за + SMS услугата – 2,90 лв. на месец. Всички абонати на VIVACOM могат да се възползват от промоцията и не е необходима активация на тарифа.

Новите мобилни абонати на телекома могат да активират горните екстри и на принципа „опитваш и купуваш” до края на юни. Ако са доволни от предоставения им допълнителен пакет, потребителите ще могат да продължат да го използват толкова дълго, колкото сами преценят. Ако не харесат параметрите му, ще могат да се откажат от него на кратък номер 123 без никакви дължими суми.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини