Уил Смит в нов Апокалипсис

В „Аfter Earth” главната роля взе синът на известния актьор - Джейдън

14:20 05.07.2012

Уил Смит и синът му Джейдън Смит ще играят в новия филм на М. Найт Шаямалан ("Шесто чувство", "Следите", "Селото"). Той ще носи заглавието „Аfter Earth” и ще се развива хиляда години след като природни катаклизми са накарали хората да напуснат Земята и да намерят убежище на нова планета, съобщи „Columbia Pictures”.

Смит е в ролята на уважаван генерал, чийто кораб е ударен от астероид и заедно с 13-годишния си син той се озовава отново на Земята. Героят му се оказва тежко ранен и наследникът на Смит трябва да се изправи пред опасностите, дебнещи на старата им планета, с което изпълнява мечтата си да бъде войник също като баща си. Уил Смит е също така копродуцент на филма. Подобно на баща си, Джейдън Смит съчетава кино с музикалната си кариера, като е носител на няколко награди за млад актьор.

"After Earth" ще бъде десетият филм в кариерата на американеца от индийски произход М. Найт Шаямалан, известен със съспенс и свръхестествените мотиви в сюжетите си. Снимките по продукцията са завършени, но лентата се очаква по кината чак през лятото на 2013 г.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: звезди |