Метрореклама - отбор, който върви по пътя към върха

Портфолиото на компанията включва все повече рекламни съоръжения на територията на големите градове в цялата страна

“Моушън Артс”  ООДе рекламен оператор, който вече 17 години успешно работи на българския пазар като налага високи, съвременни стандарти за професионализъм, предлагайки най-голямото разнообразие от възможности за външна реклама. Портфолиото ни включва все повече рекламни съоръжения на територията на големите градове в цялата страна и по републиканската пътна мрежа, както и добре познатата реклама на територията на Софийското метро, магазини от веригите Билла и Кауфланд, автотранспорт, кина. 

Бизнес моделът ни продължава да бъде ориентиран към последователното прилагане на добрите практики в областта на корпоративното управление и корпоративната социална отговорност, а успехът ни се дължи основно на високата ефективност на услугите, които компанията предлага, на безупречното обслужване на клиентите и ангажираността на целия ни екип  в реализирането на отделните проекти.


Зарина Генчева,  управляващ директор:

„Моушън Артс“ ООД е един от професионалните проекти на моя живот. Започнах развитието си в тази компания през 2001 г. и преминах през всички нива в йерархията до сегашната ми позиция на управляващ директор. През всички тези години аз и екипът на „Моушън Артс“ ООД полагаме сериозни усилия да работим с абсолютна безкомпромисност по отношение на качеството на предлаганите от нас услуги и на коректността както към нашите клиенти, така и към бизнес партньорите ни. Затова категорично мога да заявя, че най-ценният капитал на компанията са хората. Гордея се с екипа ни от образовани, креативни и амбициозни професионалисти, които са не просто служители, а приятели и семейство, които споделят своите ценности с корпоративните и се стремят да постигат високи цели, независимо от трудностите и предизвикателствата! 

София Аргирова-Атанасова,
 директор Корпоративно и бизнес развитие:

„Моушън Артс“ ООД е компания, която сбъдва професионални мечти, защото дава свобода за креативност и поемане на отговорности. За мен работата е едновременно отговорност и предизвикателство заради почти необозримите хоризонти на действие, но също така тя ми носи радост и гордост заради упоритостта и целенасочеността на целия екип и удовлетвореност от резултатите, които постигаме заедно. Динамиката на процесите не оказва влияние върху устойчивостта на ценностите. А това, което ни прави наистина силни, е обстоятелството, че корпоративните ценности на „Моушън Артс“ ООД „живеят“ във всеки един от екипа ни.

Пламена Цолова – финансов директор: 

Щастлива съм, че вече 5 години съм част от екипа на „Моушън Артс“ ООД. Моето вдъхновение е усещането, че съм част от успеха на компанията. Добрият мениджмънт, отличните условия на труд, свободата да изразявам себе си и да се чувствам значима като професионалист са част от нещата, които ежедневно ме мотивират.

Елена Лазова, мениджър Продажби

Работата ни в „Моушън Артс“ ООД може да бъде представена в едно събирателно изречение: Тук царува свободата! Това значи хората да могат да покажат на какво са способни или иначе казано: „Да позволим на успешните хора да бъдат успешни.“ Учим се не само да слушаме, но и да споделяме. Ние сме много повече от едни служители във фирма - ние се определяме като семейство. Нито един член от екипа ни не се притеснява и плаши от работа, напротив, стремим се да се развиваме постоянно, да сме мултифункционални, като така ставаме още по-добри. Екипът на „Моушън Артс“ ООД е проактивен и жаден да активира промени. Стремим се да бъдем „най-добрите“ в това, което правим. Всеки един от нас е готов да ви даде поне по три решения на вашите въпроси.

Детелин Доцов, ръководител Технически отдел:

Относно работата ми в компанията бих казал, че е динамична, свързана с вземане на бързи и адекватни решения. Екипът е съставен от млади, интелигентни и добре образовани хора, което го прави успешен и адекватен за динамиката, в която живеем и работим. Вдъхновява ме упоритостта, борбеността и стремежът на ръководството към развитие на компанията.

Петър Попински, графичен дизайнер 

В „Моушън Артс“ открих и научих много нови за мен неща, свързани с професията ми на графичен дизайнер. Открих и много приятели, с които задачите се превръщат в много от случаите забавление! Работата с екипа на компанията е интересна и забавна, а най-голямото ми удовлетворение е, когато видя вече завършен и монтиран проект, който се вижда всеки ден от хиляди хора.

Елена Пашкулева, мениджър Продажби:

Ежедневните предизвикателства тренират добрия отбор и го карат да прогресира. Това сме ние – отбор, който върви по пътя към върха!Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: екип | Метрореклама | Зарина Генчева | Успешният екип

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини