Фандъкова инспектира ремонта на бул. "Президент Линкълн"

Освен нова пътна настилка, се изграждат нови тротоари и осветление

Снимка: Facebook
17:19 28.06.2019
Ремонтът на столичния булевард "Президент Линкълн" продължава. Днес кметът на София Йорданка Фандъкова инспектира строителните дейности. 

Освен нова пътна настилка, се изграждат нови тротоари и осветление. Едновременно с това се подменят и подземните мрежи на „Софийска вода“, „Овергаз“ и „Топлофикация“, посочи тя. 
Между 1 и 15 август ще се затвори връзката с Околовръстното шосе, за да може да се направи изцяло. 

От утре до 15 август се забранява последователно влизането на пътни превозни средства /ППС/ първо по южното пътно платно на бул. „Президент Линкълн“ в участъка от ул. „Сребърни звънчета“ до ул. „Промишлена“, а след това по северното пътно платно на бул. „Президент Линкълн“ в участъка от ул. „Сребърни звънчета“ до ул. „Промишлена“. 

Движението ще се извършва съответно двупосочно по северното пътно платно на булеварда, а във втория етап по южното пътно платно на булеварда в същия участък. През този период спирките на градския транспорт ще бъдат изместени. 

В последните 3-4 години в район „Овча купел“ правим огромни инвестиции в инфраструктурата – изграждат се 4 км от третата линия, разширихме бул. „Монтевидео“ и ремонтираме основни квартални улици", написа Фандъкова в профила си в социалната мрежа Facebook. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | ремонт | движение | инспекция | Фандъкова | булевард Линкълн

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини