R&M стартира Академия за инженери в София

Обученията ще започнат през юли и ще бъдат с продължителност 1 година

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД (R&M) представи програмата си за кариерен старт в инженерно направление „Академия за инженери“, която има за цел да подготви инженерни специалисти в реална работна среда. Това стана по време на изложението за работодатели "Стажове" в ТУ София.

Обученията ще се провеждат в няколко направления - Производствен инженеринг, Качество и Развойна дейност. Компанията предлага още и работа в модерна международна производствена среда, отлична локация в град София, предизвикателни проекти, индивидуален план за обучение. Академията е с продължителност 1 година и се очаква да стартира през юли 2019 г.

В "Академия за инженери" могат да кандидатстват завършващите 3-та година обучение в инженерна специалност студенти или вече завършили инженери, които са придобили или предстои да придобият бакалавърска или магистърска степен през тази година.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: кандидати | кадри | академия | обучения | инженери | RM

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини