Депутат от управляващите пита журналистка за бельото ѝ (видео)

Петър Петров от НФСБ настоятелно и публично искаше да разбере интимни подробности за момичето

18:11 05.12.2019

Депутатът от НФСБ Петър Петров, основен партньор на ГЕРБ в управляващата коалиция, си позволи в Народното събрание непочтително отношение към журналистка. На въпрос на Радослава Маринова от телевизия „Алфа“ за негово гласуване по бюджета: „Вие защо не подкрепихте 300 лева минимална пенсия“, той и задава ответен въпрос: „А вие сутринта с какво бельо тръгнахте?“. 

На изумения ѝ отговор „Моля?!? Нямате право да ми задавате такива въпроси!“ депутатът повтаря питането: „Кажете с какво бельо тръгнахте сутринта?“.

Журналистката го пита дали не се шегува: „Вие бъзикате ли се? Нямате право да задавате такива въпроси“, депутатът отговаря: „Чакайте бе, вие какво говорите, вие какво говорите, депутатът се бъзикал? Айде бе! Тя ми казва, че се бъзикам!“.

Преди година отново Петър Петров се прояви с натуралния си изказ, след като заяви, че държавата трябва да строи детски социални домове, за да може майките на деца с увреждания да ходят на работа. Скандалът отекна достатъчно шумно, защото се разви точно след репликата на Валери Симеонов към протестиращите майки, заради което той подаде оставка като вицепремиер.

Припомняме, че лидерът на НФСБ нарече майките на деца с увреждания „кресливи жени“ с „уж болни деца“. Дълго време той остана на поста вицепремиер, а едва след множество обществен натиск и няколко месеца по-късно, премиерът Бойко Борисов го освободи от поста. Сега обаче Валери Симеонов беше награден с друг висок пост – зам.-председател на Народното събрание.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Петър Петров | вулгарно отношение | депутат от НФСБ

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини