Нов инструмент на Microsoft позволява да възстановим изтрити файлове

Възстановяването на файлове в облачно хранилище или споделяне на мрежови файлове обаче не се поддържа

Снимка: Unsplash
19:47 29.06.2020
Microsoft пуска собствен инструмент за възстановяване на изтрити по погрешка на файлове в Windows. Windows File Recovery е приложение, което ще възстановява най-различни видове информация и документи от локални твърди дискове, USB устройства и дори от SD карти от камери, пише The Verge. 

Възстановяването на файлове в облачно хранилище или споделяне на мрежови файлове обаче не се поддържа.

Както всеки подобен инструмент за възстановяване на информация, ще трябва да го използвате за възможно най-скоро изтрити файлове, за да сте сигурни, че не са били презаписани. 

Новият инструмент на Microsoft ще може да се ползва за възстановяване на MP3 файлове, MP4 видеоклипове, PDF документи, JPEG изображения и типични Word, Excel и PowerPoint файлове.

Microsoft вече предлага функцията Previous Versions в Windows 10, която ви позволява да възстановите документи, които може да сте изтрили. Това става с помощта на функция „История на файловете“, която е деактивирана по подразбиране.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Microsoft | възстановяване | Windows | инструмент | изтрити файлове | Windows File Recovery

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини