Вижте най-новото в игралната индустрия на изложение в София

В Интер Експо Център над 80 компании показват своите предложенията за развлекателния бизнес

Снимка: Economic.bg/Красимир Свраков
Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE) отвори  врати днес в Интер Експо Център. За 12-та поредна година на едно място се събрат над 80 компании от около 50 държави.

„Изложението демонстрира и налага стандартите в сектора. С всяка година имиджът и популярността на събитието растат и успяхме да го превърнем в център на технологичното развитие и иновациите, които определят бъдещето на игралната индустрия", увери Ангел Ирибозов, председател на Българската асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия.

"Тук се показват много нови решения и това поражда нетърпение у заинтересованите да ги видят, каза Джейсън Фрост", председател на Европейската федерация на игралната и развлекателната индустрия.

Иновативни продукти и услуги в сферата на наземната и онлайн игралната индустрия, спортните залагания, софтуерни и мобилни решения са само малка част от представените продукти.

Своите възможности показват водещи компании от сектора, сред които EGT, Casino Technology, Novomatic, Merkur Gaming, JCM, BetConstruct, Alfastreet Trade BG, Suzohapp, APEX. Доказателство за успешното представяне през 2019 г. е неизменното присъствие на тези производители на изложението, уверява Ангел Ирибозов.

За първи път по време на двудневното изложение днес и утре свои технологични новости демонстрират компании като Mondo Gaming, Winsystems, SEGA Amusements International, Ruby Technology, Skilrock Technology, South Gate Tech, TV Bet, Vermin Games.

Тазгодишното издание на Балканското изложение на игралната индустрия показва високо ниво и на това, което се показва, но и на самата организация на събитието. Фокусът е върху технологичните иновации и бизнес развитието, като се отворя възможност за директен контакт с производителите и договаряне на място.

В програмата на BEGE 2019 са включени още кариерен център и доброволческа програма, чрез които BEGE ще допринесе за откриването, формирането и развитието на добре образовани кадри, конкурентноспособни в динамичната среда на игралната индустрия. Мащабът на Балканското изложение за игрална индустрия 2019 надминава мащаба на предишните издания. Над 5000 гости от България и света ще са сред посетителите на събитието.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: игрална индустрия |

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини