Уволниха директора на въздухоплавателната администрация

Минчо Цветков е извършвал злоупотреби

15:35 22.04.2016

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски е взел решение още преди седмица да предложи смяна на главния директор на Гражданска въздухоплавателна администрация /ГВА/ Минчо Цветков. Повод за това са множество сигнали за незаконосъобразни действия, с които министърът се е запознал, съобщават от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Още в началото на тази седмица министър Московски е депозирал предложение до министър-председателя Бойко Борисов за освобождаване на директора на ГВА. На 21 април заповедта е връчена на Минчо Цветков.

Проверката на сигналите продължава, като случаите, които не са от компетентност на МТИТС, са придвижени към съответните служби.

Министър Ивайло Московски работи усилено за прекратяване на нерегламентираните практики, като по всички сигнали се предприемат незабавни действия.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: транспорт | Ивайло Московски | директор | уволнение | MySpace | музикални функции

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини