10 снимки на световни забележителности от високо

Фотографът Амос Чапъл споделя голяма част от своята колекция безплатно

Дроновете са навсякъде, те вече доставят пратки или са част от оборудването на бойното поле. През 2013 г., когато първите дронове започнаха да се предлагат на пазара, фотографът Амос Чапъл вече има своя и пътува по света, за да заснеме известните забележителности, преди някои правителства да въведат забрани за използването им.

"Имаше един период от около 18 месеца, когато бе възможно дроновете да летят навсякъде и хората бяха развълнувани да ги видят. Радвам се, че се възползвах от това време," казва Чапъл. Сега използването на безпилотни самолети е незаконно на много от тези места, а фотографът споделя голяма част от своята колекция безплатно.


Червеният площад в Москва


Тадж Махал и неговите градиниБудапеща в лятна утрин Барселона, а в центъра на снимката - Саграда ФамилияГолф игрище в Нова Зеландия Базилика Сакре кьор в ПарижИзглед от Санкт Петербург в есенна утринХрамът на Лотоса в ДелхиДжамията Джама Масджид - сърцето на исляма в ИндияИзглед към северните бедняшки квартали на Мумбай
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.

Източник: www.amoschapplephoto.com

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини