Теленор открива нови позиции за хора с увреждания

Участниците в Open Mind ще работят за период от 2 години

Теленор открива нови позиции за хора с увреждания по програмата Open Mind. Инициативата се провежда за втора поредна година и дава възможност на хората със затруднения да повишат професионалната си квалификация и конкурентоспособността си на трудовия пазар чрез работа в компанията. 

Тази година желаещите да се включат в Open Mind могат да кандидатстват в следните области: „Информационни технологии“, „Телекомуникации“, „Администриране на продажбите“, „Продукти и услуги“, „Грижа за клиента“, „Човешки ресурси“, „Финанси и снабдяване“ и „Юридически услуги“. 

Участниците в програмата ще работят по конкретен проект в съответната област за период от 2 години, а Теленор ще им осигури отворена и достъпна работна среда и съответното за заеманата позиция финансово възнаграждение. 

След приключване на участието им в програмата, участниците ще получат възможност да останат на постоянна работа или подкрепа за професионална реализация извън компанията. 

Кандидатите трябва да изпратят своята автобиография и мотивационно писмо на email: openmind@telenor.bg до 6 септември 2016 г. Те трябва да имат завършено средно или висше образование в зависимост от избраната област, добри организационни умения и силна мотивация, а компютърната грамотност и владеенето на английски език са предимство. 

Програмата за хора с увреждания се провежда ежегодно като част от дългосрочната стратегия по корпоративна отговорност на Теленор и глобалната инициатива на Теленор Груп Open Mind. Миналата година компанията посрещна първите петима участници в програмата, които работят в дирекциите „Управление на процеси“, „Правни отношения“, „Финанси“, „Технологии“ и „Грижа за клиента“.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: работа | програма | видеонаблюдение | опасни пътища | френска икономика

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини