Топ 5 луксозни яхтени дестинации (снимки)

Те са предпочитано място за почивка от известни личности и бизнесмени

20:46 21.12.2016

В последните години пътуванията с яхта набират все по-голяма популярност в целия свят. За тази цел вече има обособени невероятни места, които са перфектен и луксозен начин да избягате от сивото ежедневие. Разбира се, подобно удоволствие е доста скъпо и определено е за хора с големи възможности.

Вижте най-популярните дестинации за този луксозен вид туризъм:

 

5. Свети Томас, Вирджинските острови


Един от най-луксозните курорти за любители на яхти е Св. Томас във Вирджинските острови. Този красив райски остров в Карибско море  е известен с това, че е посещаван от известни личности и бизнесмени от цял свят. Курортът разполага с малко слънчево яхтено пристанище, усамотено и предлагащо красиви гледки. В градчето има множество магазини и луксозни ресторанти, което го прави желана дестинация от редица любители на яхти.

 

4. Сардиния, Италия


Друго луксозно място за почитатели на пътешествия с яхти е Сардиния в Италия. Порто Черво е красиво пристанище, разположено на втория по големина остров в Средиземноморието. Тази дестинация предлага красиви гледки, изискана кухня и голяма компания. Това е една от най-престижните яхтени дестинации и предлага богат нощен живот и много магазини.

 

3. Портофино, Италия


Пристанището на Портофино е старомодно, но много красиво. То се посещава от милиардери от целия свят и известни личности. Има само един път, по който да се стигне до него и най-предпочитаният начин е с лодка. Пристанището е дом на 14 големи яхти, които са забележителни.

 

2. Ибиса Магна


Това е едно от най-луксозните и красиви пристанища, не само в Испания. Мястото е популярно с невероятния си нощен живот и поради тази причина привлича по-млади посетители. Световно известни клубове и ресторанти са разположени край красивото пристанище. Екскурзията до него е наистина живописна, а околните планини предлагат уединение за хората, които не са почитатели на нощния живот.

 

1. Исла де Сол


Исла де Сол се намира в Св. Мартен в Холандия. Известно е с кънтри клуба, където гостите могат да срещнат хора от цял свят. Любителите на яхти могат да си подарят едно незабравимо преживяване, което ще помнят дълго време. 




Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.

Източник: tripandtravelblog

Етикети: класация | почивка | високотехнологични индустрии | пияно състояние

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини