"Фантастико" откри най-новия си супермаркет извън София

Разгънатата застроена площ на магазина е повече от 2 200 кв.м.

12:57 08.06.2017

Веригата магазини „Фантастико“ откри най-новия си  супермаркет извън рамките на София - в гр. Елин Пелин. С откриването му са създадени повече от 70 нови работни места, а общата инвестиция в проекта надхвърля 7 млн. Лв.

Новият супермаркет е разположен на терен с площ от 4 720 кв.м. и 1 500 кв.м. прилежащи площи с растителност с над 3 500 бр. растения, зимна градина, детска площадка, пейки за отдих, паркинг, както и обновeни тротоари и настилки около магазина, съобщават от компанията.

Разгънатата застроена площ на магазина е повече от 2 200 кв.м. В търговския обект ще бъде разположени аптека, застрахователен офис, пункт за разплащания на битови и комунални услуги, офис на куриерска филма и банкомат.

Веригата налага нова визия на магазините си и разнообразен асортимент, в които новост ще бъде наличието на черна и бяла техника и електроуреди.

През есента компанията планира да отвори пореден нов обект.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: магазин | фантастико | Елин Пелин

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини