Най-популярното парче в YouTube надмина 4 млрд. гледания (видео)

Да, всеки може да го запее и то вече е тотален разбивач на рекорди

Тоталният хит Despacito чупи нови рекорди. След като бързо се превърна в номер 1 по гледания в YouTube, сега парчето на Луис Фонси и Daddy Yankee премина границата от 4 млрд. гледания, която досега нито едно видео не е преминавало, съобщава "Билборд".

Макар името на песента да е "Бавно", то продажбите и тегленията на латино парчето нямат нищо общо с това определение, коментира изданието. Видеото на испански, и без добавеното впоследствие участие на Джъстин Бийбър, е публикувано в мрежата за видео споделяне на 12 януари т.г.

Despacito се превърна в тотален разбивач на рекорди.

Песента първо счупи рекорда на музикалния канал Vevo за най-много гледания на испаноезична песен за 24 часа - с 5,4 млн. гледания. След това стана видеото, достигнало най-бързо 200 млн. гледания, а после и 2 млрд. и 3 млрд. гледания

Парчето има 4,6 млрд. сваляния от стрийминг платформи само за 6 месеца, пореден рекорд, според доклада за полугодието в САЩ на компанията, проучваща потребителските нагласи Nielsen Music.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: рекорд | Youtube | Despacito | гледания | Луис Фонси