Безплатни сметки за ток

Абонатите трябва само да актуализират данните си, посочиха от ЧЕЗ

6894 ~ 1 мин. четене

Десети клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за ток от кампанията „Активните печелят“, която призовава абонатите на дружеството да актуализират данните си. Сред спечелилите са 5 столичани и по един представител на Дупница, Радомир, Дерманци, Монтана, Лом.

Всеки клиент, извършил актуализация на данните си или пререгистрация, участва автоматично в ежемесечна томбола и може да спечели до края на годината една от 90-те безплатни сметки за електричество, един от 9-те ваучера за черна и бяла техника на стойност 400 лв. или ваучер за подаръци на стойност 1000 лв. Общата стойност на сметките за електроенергия, възстановени на печелившите клиенти до момента, възлиза на над 370 лева.

Кампанията „Активните печелят” започна в началото на април и ще продължи до 20.12.2012. Близо 17 000  клиенти на ЧЕЗ вече са се възползвали от възможността да актуализират данните си само през месец април.

Актуализирането на информацията се налага, за да се отстранят възникнали или наследени през годините неточности в потребителската база данни като непълни и некоректни адреси, имена, единни граждански номера. Коректните данни ще улеснят комуникацията на потребителите с ЧЕЗ и ще им осигурят достъп до повече услуги.

Подкрепи Economic.bg