Безплатни сметки за ток за 200 клиента на ЧЕЗ

Последните 25 печеливши спестяват общо 954 лв.

204 ~ 1 мин. четене

Електроразпределителното дружество ЧЕЗ, което доставя ток на потребителите в Западна България вече раздаде 200 безплатни сметки за електричество на свои клиенти.

През тази седмица от компанията изтеглиха  още 25 печеливши, които са от общините Гоце Делчев, Петрич, Враца, София, Троян, Радомир, Монтана, Дупница, Козлодуй, Плевен. Компанията им подари безплатни сметки за електроенергия за общо 954 лв.

Всички клиенти могат да проверят дали печелят на сайта на компанията. От дружеството поемат ангажимент да информират печелившите участници и на посочените от тях контакти за обратна връзка.

"Стартирахме кампанията в края на март и до този момент подарихме 200 безплатни сметки за ток. В рамките на инициативата ще зарадваме още 400 семейства. Предстои сезонът на отпуските и вярваме, че подкрепата ще бъде много ценна за тях", каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

За участие в кампанията не е необходима регистрация. Лоялните клиенти, заплащали сметките си в срок през последните 12 месеца се включват в лотарията автоматично.

Подкрепи Economic.bg