Black Friday за първи път в България

Българските граждани ще могат да закупят смартфон със 70%, отстъпки между 50-60% за телевизори, таблети и фотоапарати и много други горещи оферти

560 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Този петък, 29 ноември е американският Black Friday (Черният петък) - денят, в който магазините започват най - сериозните разпродажби преди Коледа. Тази година за първи път в България eMAG ще даде възможност на българските потребители да пазаруват на ниски цени.

Black Friday по традиция се пада последният петък от ноември месец всяка година. В утрешния ден българските граждани ще могат да закупят смартфон със 70% отстъпка, 35% за фотоапарати,  отстъпки между 50-60% за телевизори и таблети, както и много други горещи оферти.

Потребителите, желаещи да се възползват от големите намаления, трябва да се регистрират в eMAG.bg и да следят за старта на промоцията. Всички Black Friday поръчки се правят само онлайн и се доставят директно до дома, като доставките са безплатни за всички поръчки.

eMAG е онлайн магазин, стартирал през септември 2012 г. у нас. Магазинът разполага с над 10 хил. продукта от 400 марки в наличност за незабавна доставка.

Подкрепи Economic.bg