Chevrolet партнира на Манчестър Юнайтед

Детайлите за глобалното партньорство ще бъдат оповестени на събитието по този случай в Шанхайския музей на науката и технологиите

6574 ~ 1 мин. четене

Chevrolet сключва петгодишно споразумение с отбора от Английската висша лига (Barclays Premier League) Манчестър Юнайтед като официален автомобилен партньор.

Фокусът на спонсорството ще е насочен върху хората, които подкрепят клуба и футболните фенове по света, като те ще получат възможност за повече близост с играта, отколкото когато и да било, съобщава Speed-Press.

Детайлите за глобалното партньорство ще бъдат оповестени на събитието по този случай в Шанхайския музей на науката и технологиите, на което ще присъстват представители на Chevrolet, Манчестър Юнайтед и други специални гости. Началото на събитието е в 20:00 часа китайско стандартно време (15:00 часа българско време).

Търговският директор на Манчестър Юнайтед Ричард Арнолд допълни: „С 659 милиона фенoве и последователи на Юнайтед по света, ангажиментът на Chevrolet към футбола и плановете му да осигури повече близост на отбора до поддръжниците му са наистина изключително вълнуващи за нас. Това е първият случай, в който ние сключваме подобно споразумение с американски автомобилен партньор, а с растящата популярност на клуба и английския футбол в Америка, ние се надяваме връзката ни допълнително да развие тази тенденция“.

Подкрепи Economic.bg