ФБР показа кадри на заподозрения за експлозиите в Бостън

Разследващите са идентифицирали мъжа, преглеждайки видеозапис от охранителна камера на универсалния магазин “Лорд енд Тейлър” в близост до мястото на втората експлозия

84 ~ 1 мин. четене

Снимка на заподозрян за бомбения атентат в Бостън бе показана от ФБР, съобщава MarketWatch.  Новата информация за възможен заподозрян е дошла от анализ на запис от видеокамера на магазин, който е бил близо до мястото на втората експлозия.

Освен снимката, от ФБР разпространиха и запис, на който се вижда заподозрения. Разследващите са идентифицирали мъжа, преглеждайки видеозапис от охранителна камера на универсалния магазин “Лорд енд Тейлър” в близост до мястото на втората експлозия.

Досега информация за заподозрени имаше единствено по отношение на саудитски граждани, но тя беше опровергана от американските власти.

Очакваше се официална пресконференция на властите, но по-късно от ФБР съобщиха, че тя се отменя. Полицията възнамерявала да отправи на брифинга призив към обществото за повече информация, която може да помогне за разрешаване на случая.

Подкрепи Economic.bg