Fibank с награда за качество

За година банката отбеляза 15,6% ръст на международните разплащания

За трета поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) беше наградена от Дойче Банк (Deutsche Bank) с плакет EUR STP Excellence Award 2011. Наградата отново се връчва на Fibank за изключително качество и покриване на високите глобални стандарти за международните преводи в евро и постигане на високи резултати в автоматичната обработка на изпратените от трезора преводи към Дойче Банк.

В сравнение с 2010 г. през 2011 г. Fibank отбелязва ръст от 15,6% в международните разплащания. Това се дължи на увеличаване на броя на клиентите на трезора, както и на непрекъснато разширяващата се мрежа от банки кореспонденти в различни точки на света, чрез които Fibank предоставя на своите потребители обслужване от най-висок клас.

Тази награда е поредното международно признание към екипа на банката след наградата на авторитетното финансово списание Euromoney за „Най-добра банка в България” за миналата година.

През годините и други авторитетни партньори като Bank of New York, Dresdner Kleinwort и Citibank са награждавали Fibank за изключителна прецизност и високи постижения в сферата на международните разплащания.

Коментари: 0