ГЕРБ предлага НСО да пази посланици

Четирите законопроекта, които минаха само на първо четене в парламентарните комисии на 41-то Народно събрание, ще бъдат внесени отново наесен

ГЕРБ предлага НСО да пази посланици
180 ~ 1 мин. четене

НСО може да пази наши мисии зад граница. Едно от първите неща, с които ГЕРБ ще се заеме в зала, са законите за службите. Четирите законопроекта, които минаха само на първо четене в парламентарните комисии на 41-то Народно събрание, ще бъдат внесени отново наесен, пише "Стандарт".

Служителите на НСО ще могат да използват белезници и оръжие, но при определени условия. От партията на Генерала ще предложат и промени в Закона за движение по пътищата. Един месец неделно школо за опасни джигити на пътя. Това ще е едно от първите предложения, които ще внесе доскорошният депутат от ГЕРБ Красимир Ципов, . Днес партията на Бойко Борисов подаде документи за участие в изборите.

Листите на ГЕРБ ще са готови до 25 август, а крайната дума за всеки до пето място ще има Борисов. "Нашата цел е добър резултат на ГЕРБ, първа загуба на Михаил Миков като лидер на БСП и поредна загуба за Сергей Станишев като лидер на "Коалиция за България", каза Цветан Цветанов.

Коментари: 0