Канал 3 има нови собственици

Сашо Диков остава програмен директор с нов 3-годишен договор

3938 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Мария Опренова е съпруга на бизнесмена Любомир Минчев, който доскоро бе съдружник на Спас Русев във фирма "Телелинк". Русев е собственик на хотел "Радисън". "Това означава, че Канал 3 вече ще предава и от хотел "Радисън" и ще е в самия епицентър на събитията на площад "Народно събрание" с паметника на Цар Освободител"

Канал 3 има нови собственици. Това обяви в ефира на медията програмният директор Сашо Диков. Това е "Медийна инвестиционна организация" АД, собственост на Мария Опренова, която е била шеф на рекламата в "М-Тел" и телевизия НВО.

Мария Опренова е съпруга на бизнесмена Любомир Минчев, който доскоро бе съдружник на Спас Русев във фирма "Телелинк". Русев е собственик на хотел "Радисън". "Това означава, че Канал 3 вече ще предава и от хотел "Радисън" и ще е в самия епицентър на събитията на площад "Народно събрание" с паметника на Цар Освободител", каза Диков.

На Сашо Диков му е предложен нов тригодишен договор като програмен директор. По неговите думи има гаранции, че Канал 3 ще продължи да бъде обективна и честна медия, тъй като Любомир Минчев е бизнесмен с безупречна репутация, не е замесен в никакви отношения с олигарси и капиталите, с които ще се поддържа телевизията, са изцяло семейни.

Подкрепи Economic.bg