Най-добрите смартфони влизат в групата Premium Phone

Целта на M-Tel Premium Phone е да улесни потребителите при избора им на смартфон

М-Тел създаде първата уникална група смартфони в България - M-TelPremiumPhone. Групата PremiumPhone обединява тези умни устройства, които притежават най-добрите технически параметри.Смарт устройствата, които попадат в нея, ще бъдат отбелязани със специален червен етикет в магазините, в каталога и в корпоративния сайт на М-Тел.

Целта на M-TelPremiumPhone е да улесни потребителите при избора им на смартфон. Червеният етикет е показателен за това, че телефонът гарантирано притежава най-добрите характеристики за момента. С помощта на M-Tel Premium Phone почитателите на смартфоните лесно ще идентифицират актуалните топ продукти на водещите производители.

За да може един смартфон да бъде категоризиран като M-TelPremiumPhone, той трябва да притежава следните или по-добри характеристики- 3,5“ дисплей, 540x96p резолюция на LCD дисплея, Dual Core 1 GHz процесор и 8 мегапикселова камера с HD 720p видеозапис. Екип на М-Тел ще оценява щателно всяко едно устройство преди да го включи в престижната смартфон група.

Популярността на смартфоните в момента се доказва и от статистиката в световен мащаб - само за изминалата година в света са продадени над 487,7 милиона такива устройства.

Коментари: 0