Никой не знае дали партиите ще дават пресконференции

Единствено лидерът на АТАКА Волен Сидеров е в НДК

168 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Часът е 23.40, а още никой не знае дали политическите партии ще дават пресконференции тази вечер. В НДК, където е изборният пресцентър, е само Волен Сидеров, а останалите лидери ги няма.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов си тръгна преди повече от час. В НДК не е пристигал въобще лидерът на БСП Сергей Станишев, нито лидерът на ДПС Лютви Местан. От Движение "България на гражданите" съобщиха, че ще дадат пресконференция след излизането на представителните изборни резултати.

От ДСБ ще дадат пресконференция от 11.00 часа утре, в централата на партията. От ЦИК обявиха, че са взели решение за край на изборния ден в 21.00 часа тази вечер. Неофициално се говори, че утре в 15.00 часа ЦИК ще даде на брифинг информация за резултатите от изборите, но официална информация няма.

Вместо водещите партии, в НДК са едни от представителите на протестиращите - пария "Другата България" с лидер Ивайло Франц. Те обявиха, че няма да си тръгнат от НДК, като през цялото време скандираха и удряха по масите. Те искат касиране на изборите и са против резултатите на всички партии.

Подкрепи Economic.bg