Отличиха българския зъболекар на Силвестър Сталоун

Лекарят и жена му сложили 24 нови зъба на Слай докато снимал "Непобедимите 2"

Стоматологът д-р Валентин Павлов, изваял усмивката на легендарния холивудски актьор Силвестър Сталоун, е избран за зъболекар на годината в Пернишка област, предаде bTV. Той е удостоен с диплом и медал от Българския зъболекарски съюз (БЗС) като най-добър лекар по дентална медицина за 2012 г. в региона.

24 чисто нови зъба на Сталоун са направени от д-р Павлов и съпругата му д-р Венета Павлова. Лечението било извършено в една от столичните клиники на пернишкото семейство и дълго време било пазено в тайна. По време на снимките на "Непобедимите 2" Слай счупил зъб и се готвел да пътува за САЩ, за да го лекува. Известна наша диетоложка, която се грижела за храната на звездите, препоръчала на американския актьор денталната клиника на сем. Павлови.

Пернишките лекари решили проблема на звездата. Сталоун останал толкова доволен, че решил да подмени всичките си зъби. Д-р Павлов е член на Управителния съвет на Българския зъболекарски съюз, а съпругата му е председател на Асоциацията на денталните мениджъри.

Коментари: 0