"Под прикритие" вече е №1 в IMDB

Продукцията на БНТ оглави класацията на най-харесваните крими сериали

Българската продукция "Под прикритие" се изкачи до първото място в класацията на най-харесваните криминални сериали на IMDB.

Само за ден, крими поредицата на БНТ успя да се придвижи от третото на първото място в класацията на един от най-популярните сайтове за музика и филми.

След "Под прикритие" в листата на IMDB остават заглавия като „Семейство Сопрано”, „Туин Пийкс”, „Бягство от затвора”, „24”, „Декстър” и още много други.

Авторите на "Под прикритие" определят сериала като един реалистичен и модерен поглед върху престъпния свят в България. Поредицата разкрива в детайли психологията на престъплението и показва истинския живот в мафията и в полицията. Историите във филма са почерпени от истински събития, случили се през последните години в България.

В момента БНТ излъчва третия сезон от поредицата. Негови сценаристи са Станимир Великов, Александър Чобанов, Виктор Божинов, Александър Спасов, Владимир Полеганов, Валентина Ангелова, Ваня Щерева и др. В екипа влиза и криминалният журналист Слави Ангелов. Режисьор е Виктор Божинов, а ролите се изпълняват от Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Койна Русева, Теодора Духовникова, Миленита и др. Продукцията е дело на БНТ и "Камера" ООД и е по идея на Димитър Митовски.

Коментари: 0