Собственик забрани шумните деца в ресторанта си

"Децата, които плачат или вдигат шум, ще бъдат отделяни от останалите клиенти", предупреждава табела на входа

Собственик забрани шумните деца в ресторанта си
412 ~ 1 мин. четене

Озадачаваща търговска практика започна да прилага американски ресторантьор. Собственикът на ресторант в американския щат Калифорния забрани достъпа на шумни деца в заведението си, съобщава БГНЕС.

Още преди 2 години Крис Шейк, собственик на "Пещерата на стария рибар" в Монтерей обяви, че ресторантът повече няма да предлага високи столове за деца. Наскоро правилата за малките клиенти бяха допълнително затегнати.

"Децата, които плачат или вдигат шум, ще бъдат отделяни от останалите клиенти и няма да бъдат допускани в ресторанта. В заведението няма да се допускат и бебешки колички", е записано вурху специална предупредителна табела, поставена на входа на "Пещерата".

"Хората, които не харесват тези правила, да идат да се хранят другаде. Правилата в моя ресторант са такива, каквито са. На когото не му се нравят, да си потърси заведение, което да е по вкуса му", категоричен е предприемачът.

Мярката, обаче, не се оказва пагубна за бизнеса, дори напротив. Шейк отбелязва, че въпреки рестриктивните правила "Пещерата" се радва на добра посещаемост. "От 20 години не съм почивал, защото не ми остава време. Бизнесът дори продължава да се разраства", изразява задоволството си той.

Коментари: 0