Сталоун рекламира България

„Не ходете в България, освен ако не искате да се прекарате жестоко и да се забавлявате", заяви той на италиански кино фестивал

Уникална реклама направи на България холивудската звезда Силвестър Сталоун. Това се случи по време на представянето на екшъна "Непобедимите 3" на фестивал в Италия. Поредицата с най-големите екшън звезди на Холивуд е снимана у нас, като премиерата на новата трета част е предвидена за юли.

Сталоун обяви страната ни като специална държава на фестивала в Иския и направи препоръка: „Фестивалът тази година ще бъде невероятен и много важен. Не, че не е бил важен досега, но ще е важен заради България“. Сталоун ще получи специална награда на тазгодишното му издание.

„Не ходете в България, освен ако не искате да се прекарате жестоко и да се забавлявате.Имат голямо кино, потенциал, страхотни хора са. Там се правят страхотни филми. Не можете да си представите как ще ви изненада тази страна. Открих я благодарение на приятеля и продуцента Ави Лернер. Много съм им благодарен, че направихте там „Непобедимите“, заяви Слай.

Фестивалът „Иския Глобал“ се провежда от близо две десетилетия и е предимно за американски продукции. За първи път той ще мине под знака на една държава и тя ще бъде България.

Коментари: 0