Великобритания предлага най-сладката работа в света

Длъжността изисква пробване на различни вани по-продължително време

212 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Фирма за санитарна техника във Великобритания предлага най-сладката работа в света. Bathstore изисква от служителя да пробва ваните, които магазинът ще предлага, при това лично и по-продължително време, съобщи сайтът "Нюзру".

Едно от изискванията към кандидата е да има достатъчно място в банята си, за да може в нея да се сложи допълнителна вана. Длъжността е нещо като мениджър на продажби. Той ще трябва да прекарва часове в топлата й вода, заобиколен от облаци пяна. След това мениджърът ще споделя впечатленията си в отчет за качеството на стоката, която магазинът ще предлага.

За кисненето във ваната назначеният ще получава 6 хил. британски лири годишно, при обичайни доходи в страната между 16-33 хил. лири годишно. Въпреки, че заплащането не е голямо, вече има немалко кандидатстващи за длъжността.

Шефката на маркетинга на магазина е заявила пред вестник "Мирър", че през следващите няколко седмици ще бъде направен кратък списък на кандидатите, който от който ще бъде избран най-подходящият за длъжността, който е способен да дава добри консултации.

Подкрепи Economic.bg