Японска методология повишава до 100% бизнес ефективността

Топ мениджърите на най-големите български компании присъстваха на представянето на методологията 20 Keys® в България

288 ~ 2 мин. четене

Днес, 28 ноември 2013 г., се проведе семинар на тема "LEAN трансформация - 20 Ключа, които ще отворят вратата към успеха на бизнеса Ви". Организатор на събитието беше "Некст Консулт" ООД - компания с висококвалифициран екип, предоставяща консултантски услуги за подобряване на оперативната ефективност на компаниите и въвеждане на добри управленски практики.

Събитието се проведе при изключително голям интерес - повече от 150 представители на бизнеса, ръководители на компании от различни сектори на икономиката, посетиха семинара, за да разберат как биха могли да подобрят перспективите си за развитие и да станат по-конкурентноспособни. По време на презентациите бяха представени основните принципи, върху които се гради философията Lean. Бяха посочени достойнствата и ползите за бизнеса от възприемането на тази концепция на управление.

Лично г-н Йоши Кобаяши, син на създателя на японската методология 20 Keys®, представи системата за Lean трансформация, която лесно и ефективно може да преобрази компаниите и да ги направи по-успешни и ориентирани изцяло към клиента. По време на презентацията г-н Кобаяши заяви: "Методологията дава възможност за двойно повишаване на продуктивността при определени резултати".

Лектори на събитието бяха още Орлин Дочев, Управляващ партньор и Тошко Петков, Партньор "Бизнес консултиране" в Некст Консулт OOД, които разказаха за факторите, които влияят за постигането на успех и какво е Lean.  Семинарът приключи с открита дискусия, на която представителите на бизнеса имаха възможност да зададат своите въпроси към лекторите. "Фактът, че толкова много мениджъри на високо ниво дойдоха днeс, за да научат повече за Lean и 20 Keys® означава само, че бизнесът в България има нужда от този подход и той може да помогне на компаниите да са конкурентноспособни не само тук, но и на глобалния пазар.", сподели Орлин Дочев.

Събитието бе част от активностите, съпътстващи обявяването на Некст Консулт за изключителен представител на методологията 20 Keys® в България. Г-н Йоши Кобаяши, Президент на PPORF Development Institute Inc., сподели, че изборът на Некст Консулт за представителство на методологията 20 Ключа се дължи на техния висок професионализъм и непрекъснат стремеж да предлагат на своите клиенти най-авангардните и ефективни методи за бизнес управление. Екипът на компанията премина успешно нужните обучения и сертификация, които му дават право да прилага  методологията на българския пазар.

Некст Консулт ООД е водеща компания за управленско консултиране на българския пазар, помагаща на клиентите си да повишат добавената стойност за бизнеса си чрез въвеждането на добри управленски практики в стратегическото и оперативното управление, както и да подобрят управлението на човешките ресурси и информационните технологии. През последните 4 години Некст Консулт реализира повече от 80 успешни бизнес проекта с компании в България.

Подкрепи Economic.bg