Дейвид Копърфийлд идва в България през май

На Гергьовден маг номер 1 в света ще вплете илюзия и приказка край Радавиново

Дейвид Копърфийлд идва в България през май

Един от най-великите илюзионисти на нашето време - Дейвид Копърфийлд, ще изнесе своя невероятен спектакъл на Гергьовден в Замъка „Влюбен във вятъра”.  Световната знаменитост, която левитира над Гранд Каньон, премина през Великата китайска стена и „дематериализира” статуята на свободата  е включила атракциона край Равадиново в турнето си за 2017 г. Какво точно ще съдържа екстравагантното му шоу предстои да видим на 6 май.

Копърфийлд е известен с майсторското съчетаване на фантастични илюзии и разказване на приказни истории. Естествен декор за магиите му ще бъде единственият в света приказен Замък, построен по една детска мечта.

Изящната приказна архитектура на „Влюбен във вятъра” привлича и различни филмови студии. След като тук бе заснета последната версия на „Спящата красавица”, през тази зима Холивуд възнамерява да използва Замъка като декор и за други екранизации на приказки на Братя Грим. Интерес към Замъка проявява и най-мощната киноиндустрия – индийската Боливуд.

Атракционът край Равадиново ще се превърне в снимачна площадка едва след окончателното приключване на туристическия сезон. Тогава ще започне и подготовката за следващото лято.

Всяка година Замъкът се преобразява напълно, увеличават се и възможностите за забавления, което кара посетителите да се връщат отново тук. През лято 2017 те ще бъдат изненадани от известната верига ресторанти Planet Hollywood, изложението Индонезия Арт и много други развлечения. Към вече популярните игри „Ловци на духове”,  „Еscape Game Challenge“, „Седемте смъртни гряха“ и „Търсачи на легенди и съкровища“ ще бъде прибавено още едно приключение. „Влюбен във вятъра” ще стане част от популярното състезание по ориентиране The Treasure Race Adventure`2017.

Коментари: 0