Два български хотела са сред стоте най-добри в света

Наградите се връчват от световния туроператор ТУИ

Два български хотела са сред стоте най-добри в света

Грифид хотел Метропол и Грифид хотел Арабела в летния курорт „Златни пясъци“ получиха приза „TUI Holly 2017“ на световния туроператор ТУИ. Наградата се връчва на стоте най-добри хотела в света и е най-високото отличие за голямото внимание към детайла, превъзходното обслужване и изключителната кухня в един хотел. 

Със своя отговор на въпроса: "Как ще оцените вашия хотел / настаняване?" гостите са журито, което от 1994 г. взима решението, кои хотели заслужават престижната награда. Заради изключително високите си оценки в категориите от въпросника на ТУИ, Грифид хотел Метропол се нареди на седмо място в света, като бе и един от трите номинирани в категорията „Най-добър хотел за Източното Средиземноморие“, съобщават от хотелите. 

Хотел Грифид Арабела от своя страна бе отличен и като един от най-предпочитаните места за почивка с наградата на другия огормен концерн- Дер Туристик и спечели наградата „ITS Red Star Award” за немски пазар. Веригата Грифид даде своя принос към усъвършенстването на туристическия бизнес и печелейки наградите на туроператора Schauinsland Reisen, като Грифид хотели Арабела, Вистамар, Метропол и Фореста взеха приза Top Hotel Partner, а един единствен победител се отличи с наградата Partner of Excellence, която бе присъдена на хотел Грифид Болеро.

Коментари: 0