Фермерските пазари на Kaufland продължават и през есента

Домакин на следващия фермерски пазар ще бъде Kaufland Младост

Фермерските пазари на Kaufland продължават и през есента
Kaufland България и farmhopping продължават фермерските пазари и през есента До момента събитията са посетени от над 4000 души.

Домакин на следващия фермерски пазар ще бъде Kaufland Младост. Инициативата на веригата ще продължи всяка събота между 10:00 и 16:00 часа на хипермаркета на ул. "Филип Аврамов" 3 в Младост 3 в София. 

Потребителите отново ще могат да избират богат асортимент от продукти, произведени и доставени директно от стопанствата на над 20 семейни ферми от цяла България. Предлаганата родна продукция включва млечни продукти, месо и месни деликатеси, яйца, сезонни плодове и зеленчуци, хляб и печива, зимнина, сокове и много други храни. 

На фермерските пазари ще бъдат изградени и тематични работилници, водени от самите феремри и от кулинарни блогъри. В тях посетителите ще имат възможност да надникнат в "кухнята" на производителите. 

Веригата хипермаркети Kaufland България и farmhopping има дългосрочна политика да си партнира с местните предприемачи и да им дава възможност да правят продукцията си достъпна до повече потребители. 

Пълният списък с производителите, които ще предлагат продукцията си на фермерските пазари в Kaufland Младост в София, може да откриете на официалната страница на farmhopping.
Коментари: 0