50-годишен The Macallan ще бъде продаден на търг в България

На аукциона през ноември любителите на марката ще могат да наддават за една от общо 200 бутилки в света

50-годишен The Macallan ще бъде продаден на търг в България

Колекционерска бутилка уиски The Macallan 50 years old  ще бъде продадено на търг в България с начална цена от 50 000 лв. На аукциона през ноември любителите на марката ще могат да наддават за една от общо 200 бутилки в света от този рядък колекционерски сингъл малц, отлежавал пет десетилетия.

Всяка една от бутилките е ръчно номерирана, а номер 123 пристига  в България. Преди това уникалната за страната бутилка ще може да бъде видяна от всички почитателите по време Whiskey Fest Sofia 2018, което ще се проведе от 26 до 28 октомври с Sofia Event Center.


В рамките на най-голямото и престижно уиски събитие в Централна и Източна Европа, Coca-Cola HBC – официалният вносител на The Macallan за България, ще изненада любителите на уиски напитките с още няколко уникални предложения от дестилерията - The Macallan 12 Double Cask, The Macallan Edition 4, и The Macallan Classic Cut 2018.

За най-запалените любители на уискито първите 100 бутилки от лимитираната серия The Macallan Edition 4 ще бъдат продавани по време на феста.

Коментари: 0