Гърция се рекламира като „повече от дестинация“ в поредна кампания (видео)

Иновативната кампания ще бъде популяризирана по различен начин на всеки целеви пазар

Гърция се рекламира като „повече от дестинация“ в поредна кампания (видео)
1 Видео

Снимка: Unsplash

С още една рекламна кампания Гърция ще се популяризира като „повече от дестинация“ на редица пазари. Кампанията беше представена днес и е наречена „Гърция. Повече от дестинация.“, пишат гръцки медии. Тя се организира от Гръцката национална туристическа организация (GNTO) заедно с най-големия превозвач в страната, Aegean Airlines.

Рекламната кампания се фокусира около 42-секундно видео, което показва множество любими гръцки места за пътуване и съчетава всяко с емоция, която всяка дестинация може да предизвика у посетителите и да ги накара да почувстват усещания като свобода, еуфория, релакс и забавление.

Фразата „Следващият път, когато планирате почивката си в Гърция, не мислете само за дестинация, помислете за усещане“, се появява във видеото, приканвайки пътешествениците да изживеят своето уникално изживяване от гръцкото лято.

Според GNTO, иновативната кампания ще бъде популяризирана по различен начин на всеки целеви пазар в съответствие с промените, които пандемията на коронавирус (Covid-19) наложи на пътуващите.

По-специално кампанията е насочена към привличане на пътници от Обединеното кралство, Франция, Германия, Италия, Испания, Кипър, Израел, Швейцария, Холандия, Белгия и Австрия и е преведена на шест езика.

Коментирайки новата промоционална акция, генералният секретар на GNTO Димитрис Фрагакис заяви, че кампанията е добре обмислена и е част от безопасното рестартиране на гръцкия туризъм.

Тя ще бъде популяризирана до края на годината във всички социални медии, включително Facebook, Instagram и YouTube, както и от AEGEAN чрез нейните комуникационни канали и по време на полетите ѝ.

Припомняме, че заради трудния сезон Гърция започна масирана рекламна кампания в опит да привлече нови и стари туристи. В началото на юли стартира кампанията „Destination Greece - Health First“ ("Дестинация Гърция – Здравето на първо място“). Целта ѝ е да рекламира ваканциите в Гърция през това лято, като същевременно предоставя информация относно мерките за безопасност и здраве срещу Covid-19.

Коментари: 0