Huawei ще предлага безплатна диагностика на всички свои устройства

Компанията стартира инициативата Smart Friday

Huawei ще предлага безплатна диагностика на всички свои устройства

Снимка: БТА

Всички собственици на устройства с марката Huawei в България вече ще могат безплатно да проверяват тяхното състоянието. Това става възможно в рамките на инициативата Smart Friday, която китайският производител на смартфони официално стартира у нас този петък, 10 август.  

Желаещите да диагностицират своите Huawei устройства могат да направят това всеки петък в Центъра за обслужване на клиенти на компанията на ул. Леге N6. Проверки се извършват както на гаранционни, така и на такива с вече изтекла гаранция. 

Ако диагностиката установи проблем – негаранционните устройства получават 10% отстъпка от цената на ремонт, а гаранционните – напълно безплатен ремонт в рамките на гаранционните условия. 

На място в Центъра клиентите ще могат да получават и консултации и помощни услуги – да обсъдят оптимални идеи за използване на своето устройство, препоръка при избор на ново, архивиране на цялата информация от смартфона им на USB диск и други. 

Инициативата Smart Friday, както и цялостното обслужване, предлагано в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei, e достъпна за всички потребители на марката, независимо от къде са закупили своето устройство – мобилен оператор или магазин за техника, в страната или чужбина. 

Коментари: 0